Woweb

Partner in online business

ons digitale hart…

… gecombineerd met jouw zakelijke wensen.

MISSIE

Woweb streeft ernaar om webapplicaties zo in te zetten dat de doelen van de klant overtroffen worden. Dit doen we door te luisteren, te leren en de nieuwste technieken te combineren met functioneel design. We willen dat onze klanten de concurrentie een stapje voor zijn.

PASSIE

Ons digitale hart zit vol met passie voor online ontwikkelingen. Dit combineren we met vooruitstrevende service en een flinke bagage aan kennis. We zijn ervan overtuigd dat passie ook een van de drijfveren is voor jouw werkzaamheden. Laten we onze passies combineren en komen tot unieke resultaten.

PARTNERS

Naast eigen developers en designers maken we veelvoudig gebruik van de kennis en kunde van onze partners. Bij Woweb streven we ernaar om de beste mensen voor het project om ons heen te verzamelen. Alleen dan weten we dat we het meest optimale product kunnen opleveren.

een aantal van onze klanten

Waar we met trots voor werken.

Wat we doen

Vooruitstrevend en vernieuwend.

websites

Woweb maakt websites waarbij de wensen van de eindgebruiker gecombineerd worden met de doelen van de klant. We denken graag mee vanaf het begin van het proces en streven naar een samenwerking op lange termijn. Naast ontwerp en ontwikkeling leveren we ook SEA, SEO en online promotie om jouw website onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

“Naast het online activeren van sterke merken bouwen we tevens winstgevende websites voor het MKB”

applicaties

Voor zowel intern als extern gebruik kan een maatwerk applicatie een enorme waarde toevoegen of kostenbesparing opleveren. Zo ontwikkelde Woweb onder andere een online boekingsmodule, de Bel&Herstel app en een ERP analyse tool. Met onze “alles is mogelijk” mentaliteit krijgen we complexe projecten verwezenlijkt voor de opleverdatum en binnen budget.

“We zetten vaak net dat stapje meer om tot het meest waardevolle eindresultaat te komen”

Software

Door nieuwe technieken met innovatie te combineren hebben we een aantal cloud based software oplossingen in eigen huis ontwikkeld. Zo brengen we sinds kort Backoffice op de markt, een ERP oplossing voor bedrijven uit de recreatiebranche. Daarnaast lanceren we binnenkort Jouw Omgeving, een systeem dat meldingen binnen de openbare orde automatiseert.

Naast het ontwikkelen van eigen oplossingen bouwen we ook software op maat in opdracht van klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

home

contact